21 elokuuta 2017

Alexander McCall Smith: Onni ja siniset kengät

Pokkari, jonka olen saanut bookcrossingin kautta 31.8.2012. Otava Kirjapaino Keuruu 2011, suomentanut Jaakko Kankaanpää.

Takakansiteksti:
Mma Ramotswe on vihdoinkin onnellisesti naimisissa Rra Matekonin kanssa ja valmistautuu viettämään rauhaisaa avioelämää. Naisten etsivätoimisto numero 1:llä on kuitenkin kädet täynnä töitä. Paikallisen luonnonsuojelualueen johtaja pyytää Mma Ramotswea apuun, koska tunnelma työntekijöiden keskuudessa on käynyt omituiseksi. Syyksi epäillään noituutta - tai jotain vieläkin pahempaa. Kiireiden keskellä rouvaa mietityttävät myös filosofiset kysymykset. Onko oikein kokea onnea niin pienistä asioista, kuin uusista sinisistä kengistä, palasta hyvää kakkua tai Kalaharin yllä hehkuvasta punaisesta auringonlaskusta?

29.7.2017 Kirja odottaa lukemista, sillä hippasin hetki sitten tällä taryan kaveria Yeannaa toivelistahippaketjussa. Osoitetta odottelee ja tätä ennen on kuitenkin luettava yksi kirja pois alta :) 

7.8.2017 Tälle iltaa pääsen aloittamaan tämän kirjasen lukemisen. Vihdoin ja viimein, kun pääsin edellisestä, tiiliskivikirjasta päivällä eroon :) 

21.8.2017 Sain vihdoin ja viimein tämän 320 sivuisen pokkarin luettua. Yksi piste tippui pois, sillä kirjassa vilisi kirjoitusvirheitä ja yksi erikoisen iso asiavirhe sivulla 66,kun Mma Makutsi olikin sekoittunut Mma Ramotsweksi :( Muuten tarina kulki kyllä ihan mutkattomasti ja tykkäsin, kun tarinassa mainittiin useasti naisten perinteinen ruumiinrakenne :) :) :) Sille kolome hymiöö :)
Kirjanen pääsee vihdoin tällä viikolla matkalleen uuteen kotiinsa :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...