26 heinäkuuta 2017

Vauva-asia

Heräsin tovi sitten ihan ihmeelliseen uneen. Siinä eräs vanha mies piiritti minua, sen minkä ehti. Hänellä oli vauvakuume päällä ja elämässään viimeiset mahdollisuudet saattaa joku nainen raskaaksi. Tuo kyseinen mies profiloitui unessani peruskoulun aikaiseksi taksikuskiksi, joka on jo edesmennyt. Ihmetellä siis täytyy, että mistä hän sitten näin uneeni ponkaisi???
Unessa pyörittelin mielessäni tulla raskaaksi, vaiko ei. Suuren pulman edessä siis olin.
Oikeassa elämässäni en ole pahemmin pyöritellyt kyseistä asiaa mielessäni, vaan olen jotenkin koettanut unohtaa asian, että aika käy vähiin itselläni moiseen koettelemukseen. En ole pahemmin viime vuosina kärsinyt vauvakuumeesta. Päällimmäsenä on vain ollut oma vointi ja jaksaminen ihan vain omassa arjessa ja söinhän mä nuita mömmöjä kymmenisen vuotta. Siinä taiskin mennä ne parheet vuoteni saavuttaa äitiyden ihana titteli. Taidan olla jo liika vanha äidiksi ja taitaapi olla esteenä nuo liikakilotkin moiseen hommaan. en siis ole mikään hehkeä kaunotar, kaukana siitä!
En tiijä, haluankokaan äidiksi. Kenties mua ei ole tarkoitettukaan siihen hommaan. Olen mielessäni tässä tovin aikaa pyörittänyt sitäkin asiaa, että kenties Miehen olisi parempi pariutua jonkun sellaisen kanssa, joka vielä kykenee saamaan lapsia. Jättää tällainen vanha kottarainen taakseen.
En tiijä! En pääse tässä vauva-asiassa puusta pitkälle. Kunhan tulin avaamaan sanaisen arkkuni.

2 kommenttia:

  1. Olen itse synnärillä synnytyksen käynnistyksessä ja tulit yhtäkkiä mieleeni! Ja heti tuli silmille otsikko Vauva-asia! :D Uskomatonta!
    Ethän sie oo paljoa yli 40, tuttavallani laskettu aika 2 viikon kuluttua, esikoista odottaa ja ikää 45, miehensä yli 60. ;) mutta kuten itsekin totesit, että välttämättä et edes halua lapsia, joten tietysti se on aika helpottavaa, ettei oo pakottavan karmea vauvakuume esimerkiksi. Mutta Mies ilmeisimmin pitää sinusta juuri sellaisena kuin olet, eikä hän.ole sinua vaihtamassa kehenkään muuhun. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentista :) Tuli ihan kyyneleet silmiin sitä lukiessa :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...