18 heinäkuuta 2017

Natkuti natkuti

Minnuu sitten sieppaa pari asiaa. Ensinnäkin huomasin, etten voi osallistua heinäkuun kirja-arvontaan bookcrossing-sivustolla, sillä arvontaan oli osallistunut vihaamani ihminen siellä. Miksikö vihaan jotakin ihmistä??? Ihan vain siitä syystä, että jokunen vuosi sitten, kun voitin toisen kerran kyseisen arvonnan, oli tämä kyseinen henkilö osallistunut silloinkin arvontaan. Siinä on velvoitteena postittaa kuukauden voittajalle kirja. No, enhän mä tältä osallistujalta koskaan saanut kirjaa. Syytä kyseiseen en tiedä. Siitä lähtien olen vihannut kyseistä akkaa ihan suunnattomasti!
Toinen ärsyttävä asia oli se, kun kudoin tuossa sukkien varsia. Eka sukan varsi meni ihan kivasti, vaan toisen kohdalla jouduin purkuhommiin, peräti kaksi kerrosta piti purkaa sukkaa, ennen aina oikeaa neuletta. Nyt kuitenkin molemmat varret odottavat jo kantalappusten tekoa. Se jääpi myöhempään hetkeen, en enää tänään pistä kutimia ristiin.
Seuraava natkutettava asia on se, että mulla tahtoo kintut turvota. Tiedän, lekuriin pitäs mennä, vaan mie pelkään niin helvetisti!!!! En tiijä, milloin rohkaistuisin, tuskin koskaan ja elonpäivät vähenee vähenemistään :( Byäääääh :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...