03 heinäkuuta 2017

Heleena Lönnroth: Kukkamarin kolmas elämä


Kirjastosta lainattu, kovakantinen 215 sivuinen kirja, Kustantaja Zuppa di Porri, Kotka 2015.

Takakansiteksti:
Tarokkikorteista nousevat "hirtetty mies" ja "miekkojen ässä" viitoittamaan tulevaisuutta. Se tarkoittaa uutta alkua rakkaudessa ja työssä. Työksi löytyy toimi kirjastoautonkuljettajana, kunhan Clevelandissa suoritettu kortti päivitetään Suomeen.
Maalausleirillä tavattu kuvataitelija houkuttaa, mutta ei lupaa loppuelämää. Kuvioihin ilmestyy uudelleen myös rakennusmestari Heikki, joka sanoo odottavansa, mutta voiko kilttiin mieheen luottaa?
Mansardikattoisesta vanhasta apteekista tulee "naisten talo". Kumppaniksi löytyy Saara, kirjailija. Onko lopultakin kaikki seestä, vai vain tyyntä myrskyn edellä?

Omat tunnelmat kirjasta:
Sain ihan tovi sitten kirjan luettua loppuun. Tein lukiessa joitakin muistiinpanoja kirjasta:
Kukkamarin pojan vaimon nimi muuttui ekaluetun kirjan, rakkauden intiaanikesä- kirjan tarinasta Eliisasta tässä kirjassa Elinaksi. Miksi???
Rakkauden intiaanikesä-kirjassa Kukkamari oli asunut Amerikassa 10 vuotta ja tässä kirjassa aika olikin pidentynyt 15 vuoteen. Miksi???
Kukkamari tässä kirjassa purjehtimassa, vaikka sama äijä oli jo jossain Latviassa toisen eukon kanssa. Sekavaa!
Kukkamari seilaa Herkon ja Heikin välillä. Rehvailee molempia, vuorotellen.  Miksi???
Joo, että sellainen kirja tämä oli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...