13 heinäkuuta 2017

Anni Polva: Tiina harrastaa


29.6.2012:Kirjakaupasta 11,90e. Kovakantinen kirja, 493 sivua, Karisto Hämeenlinna 2010.

Takakansiteksti:
Uusi kolmen kirjan Tiina-paketti.
Reipas ja oikeudentuntoinen, kaikenikäisten tyttöjen ikisuosikki Tiina kokeilee ennakkoluulottomasti uusia harrastuksia. Teatterin pakeille hän pääsee koulunäytelmän äiti-Kiljusena, Juhan kanssa hän osallistuu ensiapukurssille ja takamuksensa hän hankkii kipeäksi ratsastustunneilla, joihin perheellä ei oikeastaan olisi edes varaa: Mukana kuvioiissa on kotitalon tuttu kaveripiiri.
Tiina harrastaa-teos sisältää kolme railakasta tyttökirjaa: Tiinastako näyttelijä, Tiinaa tarvitaan ja Tiinakin ratsastaa. 

3.6.2017:Tahdoin jotain helppoa ja kivaa alkukesän luettavaa, niin tämän lukemisen aloitin. Luettuna jo eka luku :) 

23.6.2017:Tämän kirjan parissa vietän tätä juhannusta. 

13.7.2017:Nyt vihdoin sain luettua tämän kolmen kirjan tiiliskiviopuksen loppuun. Muakvan metkoja tarinoita tässä kirjassa. Viimeisessä varsinkin oli ihan hengästymiseen saakka tapahtumia :) Tykkäsin, en kait muuten olisi tätä lukenut :) 

Sain siis hetki sitten, 20:03 luettua tämän. Kirja oli lukupaussilla peräti kymmenen kirjan ajan, tuli luettua yhdeksän kirjastosta lainattua kirjaa ja yksi oma kirjanen ennen tämän saattamista loppuun. Olin tämän kirjasen kolmannessa tarinassa jo, kun jäipi tauolle. Kivaa oli kyllä palata tähän tarinaan sitten uudelleen.
Kirja jääpi miun pysyväishyllyyni, tarkoittaa tosin laatikkoa :)
Saa nähhä, mihinkä kirjaan seuraavaksi tartun :) Joko olisi vuorossa joku uutuuskirja, jonka olen hankkinut :) se jää nähtäväksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Hampstead-elokuva

Sain jokin aika sitten yhdestä, tässä mainitsemattomasta lehdestä lappusen postissa, että saapi ilmaiskäyttöön joksikin aikaa Viaplayn. N...