28 heinäkuuta 2017

Aamukahvilla

Täällä juon aamusumppia, ilman mitään syötävää. Ennen aamukahvia olen opetellut juomaan ison mukillisen vettä tästä Miehen sanoin, kukkamaljakkomukistani, josta tulee aina aamusumppikin juotua.
Eilen tuli sitten katsottua tuo toinen tiistaina ostettu kirpparidvd. Käväsin siis tiistaina pitkästä aikaa Onnenkirppiksellä Tuurin puolessa. Edellisestä reissusta olikin jo kulunut useampi kuukausi. Nyt sitten sain tehtyä pienen kesäreissuni ja teinhän mä siellä pieniä löytöjä. Tuli ostettua Camilla Läckbergin Leijonankesyttäjä-kirja kovakantinen versio, kun maksoi viisi euroa, mielestäni halpa, sit löysin tosiaan leffatarjonnasta Miss Farkku-Suomi-elokuvan ja Kuudes kerta-leffan. Miss Farkku-Suomi maksoi 2 euroa ja Kuudes kerta maksoi 5 euroa. Tuon ekan leffan katsoin jo tiistaina, enkä tullut oikein hullua hurskaammaksi. Alakuun luulin sen olevan ihan hauska leffa, mutta ei se sitä sitten ollutkaan, tasapaksu ja jotenkin naurattamaton. Eipä tartte toista kertaa katsoa. No, sitten tuo Kuudes kerta meni kertakatselulla eilen iltasella. Sitä katsoessa sain kerran naurahtaa ja kerran itkeä. Eikä siitäkään sen enempää.
Kyllä juttu on näin, että en pahemmin ostele nuita leffoja kokoelmaani, muuta kuin tarkoituksella. Seuraava hankinta tulee olemaan vasta Napapiirin sankarit 3-leffa sitten joskus, kun se tulee myyntiin. Sitä ennen aion vain keskittyä lukemaan kirjoja. En tiijä, ehdinkö tänään paljoa lukea, on taas iltaa varten hommia tiijossa ja kenties käyn pikasesti kylilläkin vielä, että saan sitten samalla reissulla auton pihasta veks tuonne parkkipaikalle.
Sellaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...