12 kesäkuuta 2017

Uutisia seurattu mielenkiinnolla

Kyllä olen iltapäivälehtien nettiversioista viimepäivinä kahlaillut uutisia, että kuinka käypi Juha Sipilän hallituksen? Viikonloppunahan Jyväskylässä perussuomalaiset valitsivat uuden puheenjohtajan Timo Soinin tilalle. toivoin niin, että Sampo terho ois noussut puheenjohtajaksi, vaan toisinpa kävi ja nyt perussuomalaisia johtaa sitten Jussi Halla-aho.
Aamusella katselin ykköseltä tullutta keskusteluohjelmaa Kultarannasta, mutta siitäpä en oikein mitään saanut onkeeni, siellä vain, ainakin sillä hetkellä toimittajia tentattiin.
Nyt sitten alkuiltaviideltä satuin katselemaan uutisia taaskin ykköskanavalta ja siellähän pääministeri Juha Sipilä ja valtiovarainministelri Petteri Orpo pitivät tiedotustilaisuutta.
Huomisesta tulee varsin jänskättävä päivä uutisien suhteen, että kuinka käypi hallituksen, eroaako se, vaiko mitä tapahtuu? Niin jännää, niin jännää!!!!!
Ja täällä satelee vettä, on satanut koko päivän, no aamusella oli hetken kuivempaa, kun kävin vähän ulkoilemassa, mutta niin vain on pilvinen päivä tänään ollut ja sadetta tulee kohisemalla. Ihan kivaahan sitä on kuunnella. Vielä huomiseksikin on luvattu sadetta, mutta keskiviikkona pitäisi jo aurinko päästä pilkistelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...