05 kesäkuuta 2017

Sadeiltainen maanantai

Äsken pötköttelin hetken pöllökuvioisen fleece-peiton mutkassa ja haaveilin kaikenlaista. Ulkona ripsii vettä aina välillä. Hetken ropasuttaa oikein kunnolla ja sitten on taas hetken ihan hiljaista.
Ilostutin tänään itseäni kirjastoreissulla. Kirjasto aukesi tänään vasta iltapäivä-kahdelta, joten aamupäivällä oli aikaa tuusata kotona kaikenlaista. Tein ruokaakin vaihteeksi, soijarouhe-makaronilaatikkoa ja laitoin mukaan yhden kunnollisen kokoisen sipulin, siitä tuli aika tömäkkä tuoksu, kun laatikko paistui uunissa. Tuli ihan hyvää lootaa, kun laitoin mukaan ruokakermaa, en käyttänyt maitoa lainkaan, vain kananmunan joukkoon pienen purkin ruokakermajuttua, jota laimensin ihan vedellä. Mausteeksi mustapippuria, suolaa ja maustepippuria. Ja ihan hyvää ruokaa tuli.
Kirjastoreissulta tuli lainaan viisi opusta. Meinasin ottaa vielä lisäksi äänikirjoja, mutta muutinkin mieleni. Nyt mulla onkin sitten luvun kohteena Johanna Marttilan Lemmenkukkia-kirja. Vaikuttaa ihan kivan leppoisalle tarinalle, kun sitä heti kotiin tultuani aloin lukea. Jäipi siis lukutauolle viikonloppuna aloittamani Anni Polvan Tiina harrastaa yhteisnidekirja. Meinaan lukea nuo kirjaston kirjat nyt tähän saumaan.
Huomenna olenkin ajatellut, että käväsen vaihteeksi K-kaupassa ruokaostoksilla. Niin monta kertaa on jo tullut käytyä S-marketissa, että vaihtelu virkistää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...