30 kesäkuuta 2017

Pettymys, pettymys ja vielä kerran pettymys

Istuinpa eilen iltasella netissä iltakasista iltakymppiin. Sillä Anu Grace oli järjestänyt Enkelit ja Pyhä Atlantisvalo webinarin. Ilmoittauduin joku tovi nettihetkeen ihan innoissani, että nytpäs saankin paljon uutta tietoa tästä Atlantiksesta. Odotin siis ihan malttamattomana eilisiltaa.
No, kuinkas sitten kävikään? Pettymys ja pannukakku koko ilta. Lähetys pätki koko kaksi tuntisen ajan. Eikä mitään kunnollista informaatiota kyseisestä Atlantiksesta tullutkaan, vaan koko webinari olikin ilmoitustilaisuutta hirvittävän kalliista, 8 kk kestävästä jostain Atlantiskurssista! Siis onko totta, että webinari onkin vain sananmuunnos ilmoitustilaisuudelle???? Taitaapi olla niin. Sillä mulle koko kaksi tuntinen oli suuren suuri pettymys!!!!!! Meitä notkotti kyseisessä webinarissa yhtä vajaa kaksi tuhatta hölömöö immeistä, kuka enempi ja kuka vähempi. Kai jotkut oli innoisasaan syksyllä alkavasta 1444 euron hintaisesta kurssista. Minä vain en lukeudu heihin. En ole yhden yhdestäkään kurssista maksanut, enkä ole niihin mukaan lähtenyt, enkä aio lähteä! Kyllä mulle se melkein kuukausittainen enkelikirje tulee sähköpostiin Anu Gracelta, mutta siihen se sitten jääkin.
Viime joulukuussahan oli peräti viikon mittainen enkeliseminaari netin kautta, joka oli ilmainen, eli joka ilta kasilta alkoi nettihetki ja niitä vetäjiä oli ihan laidasta laitaan, mutta siis kaikki näitä valotyöntekijöitä, ihan siis suomalaisia ja ihan siis oli koko nettiseminaarikin suomalainen, ei tarttenut alkaa vääntää suomennoksia enkusta. No, sekin viikko oli pettymys mulle. Ainut kiva asia viikossa tais olla se, kun eräs nainen veti illan jostahin ulkonäköjutusta. Eli enpä paljoa viisastunut siitäkään.
Mutta siis joo, paljon kivempi ilta ois eilen ollut, jos oisin sen viettänyt kirjan parissa! Kyllä jämpti on näin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Vaihdan uuteen osoitteeseen

Tämä blogi jääpi elämään omaa elämäänsä. Olen luonut uuden blogin hetki sitten. Jatkan osoitteessa: Anun Ajatusten Aarteita