11 kesäkuuta 2017

Marja Orkoma: Sydänten sopukat


Kirjan kansikuva on lainattu antikvariaatin kuvana, kun ei ollut parempaa kuvaa googlella.
Tämäkin kirja on siis menneenä maanantaina kirjastosta lainattu. Kovakantinen 216 sivuinen opus, Kustannus-Mäkelä Oy, Karkkila 1997, Karisto Oy Hämeenlinna.
Takakansiteksti:
Annika on oppinut pitämään puolensa. Kampaamossa riittää asiakkaita ja välit aikuistuvaan tyttäreen paranevat. Tiina menestyy mallimaailmassa. Pojallakin on jo omat menonsa ja ystävänsä. Viihtyykö Annika lopulta yksin? Miesystävä Sauli on muuttanut rikkaamman naisen luo Ruotsiin. Entinen mies Jukka pyytää Annikaa unohtamaan menneet ja houkuttelee häntä palaamaan takaisin kotiin. Janottaako vanha suola vielä Annikaa? uskaltaako hän luottaa Jukan lupauksiin?Onko kohtalolla jälleen yllätyksiä hänen varalleen?
marja Orkoma solmii varmoin ottein kolmen sukupolven tarinaan sopivan viihteellisiä ja romanttisia käänteitä, mutta kuvaa samalla osuvasti nykysuomalaisten(1997) arkea.

Omat tunnelmat kirjasta: Sain tämän kirjan hetki sitten, 19:02 luettua loppuun. Viihdyin kirjan parissa siis pari päivää, eilen aloitin ja tänään saattelin loppuun. Ihan kivaa luettavaa ja ajankuvaa oli tässä tarinassa ja sopivasti tapahtumia, jotka eivät kyllä junnanneet paikoillaan. Tuntui, että aina sattui ja tapahtui. taas kirjan loppupuolella oli aikas dramaattisia tapahtumia, jotka hieman kyllä yllättivät. Ajattelin, että tarina soljuu ihan omalla painollaan loppuun, vaan niin ei käynytkään, vaan kirjailija oli tuonut tarinaan yllättävän momentin. Loppu oli kirjassa ihan kiva ja pitikin googlettaa, että onko tähän sarjaan enemmänkin osia, kuin nämä neljä, joista siis nyt olen lukenut kolme, kun se kakkonen uupui kirjastosta. En löytänyt googlen avittamana oikein kunnollista tietoa Pirkko Arhipan kirjoista, joita hän siis tällä Marja Orkoman nimellä on kirjoittanut. Täytyy käydä kirjaston sivuilla tiiraamassa tilanne, että mitä sieltä löytyy tämän kirjailijan osalta.
Sainpas tällä viikolla siis luettua peräti KOLME KIRJAA!!!!! Hyvä minä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...