03 kesäkuuta 2017

Kirsi Pehkonen: Sydämenasioita Jylhäsalmella


Kirjakaupasta 21.4.2017, kovakantinen 190 sivua, Karisto Hämeenlinna, Tallinna 2017

Takakansiteksti:
Uusi ihana maalaisromanttinen sarja alkaa!
Kun juuri opettajaksi valmistuneen Riinan avomies pakkaa yllättäen tavaransa, Riinan elämässä menevät uusiksi paitsi rakkaus-, myös kesätyökuviot. Onneksi lossikahvilaa Jylhäsalmella pyörittävä Sirkka-täti tarvitsee kesäapulaista. Luonnonkauniissa suvimaisemissa, omintakeisten mutta hyväntahtoisten jylhäsalmelaisten joukossa on hyvä parannella sydäntä, mutta kun Sirkka-täti loukkaa jalkansa, on Riinan otettava kahvilanpidosta isompi vastuu kuin hän on ajatellut.Riina saa myös huomata, että kaikilla Jylhäsalmen miehillä ei ole puhtaita jauhoja pussissaan...
Sydämenasioita Jylhäsalmella aloittaa uuden kotimaisen sarjan, jossa on kaunista maalaismaisemaa ja aitoja ihmisiä, huumoria, jännitystä ja romantiikkaa.

29.5.2017 Tänään, neljän aikoihin aloin lukea kirjaa. Tunnin verran luin ja pääsin kirjassa lukuun yhdeksän. Vaikuttaa ihanalle tämä tarina :) 

3.6.2017 Nyt on kirja saateltu loppuun luetuksi, 15:32 sain tän luettua.
Oli ihan kivan mukavaa luettavaa, vaikka välistä kirjassa vilahtelikin itä-Suomen murteella kirjoitettuja sanoja. Pääsin ihan hyvin tämän tarinan syövereihin mukaan ja tykkäsin kyllä tarinasta ja kuvauksesta.
Varmasti tulee hankittua kirjasarjan seuraavakin osa, joka Kariston sivujen mukaan ilmestyy ensi vuonna, 2018. Sitä jään suurella mielenkiinnolla odottelemaan :) 

Keväällä, kun kolusin ilmetyvien kirjojen luetteloita, etsien, että milloin ilmestyypi uusin Anneli Kivelän Katajamäki-sarjan kirja, niin huomasin, että huhtikuulla Karisto julkaiseekin tällaisen uutuuden. Tottapa tämä piti käydä heti kirjakaupasta ostamassa, että pääsee lukemaan, millaista romantiikkaa on luvassa. Enkä kyllä yhtään keksi mitään ikävää kerrottavaa tästä kirjasta, josta pulitin 26,90 euroa. Jääpi kyllä minun pysyväishyllyyni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...