23 kesäkuuta 2017

Hyvää Juhannusta!

Täällä olen aamukahvikupposen äärellä tekemässä nettikierrostani.
Taas oli jo kolomas yö, kun näin unta yläasteikäisestä ihastuksestani "Teposta" unta. Silloin se ihastus oli niin kaunista ja viatonta, kaukotykkäämistä vain.
Tämän Juhannusaaton aion viettää ihan vain omassa kotona ja omissa oloissani. Ei ole tarvetta edes ottaa känniä päälle, mulle piisaa vallan mainiosti vesi ja vaikkapa päärynämehu. Nuorempana se oli toista, kun piti olla kännissä Juhannusaattona, että tohti lähteä iltaa viettämään kotikylän tanssilavalle. Nytkin tuolla kyseisellä tanssilavalla on Juhannusaaton tanssit, olin tekemässä tanssilupahakemusta keväällä taas poliisilaitokselle. Mutta eipä sinne lavalle tule tänä jussina lähdettyä, vietän hiukan erilaisen Juhannuksen. Aion ottaa ihan vain rennosti. Huomisesta ei ole vielä tietoa, minne sitten pyrähdän. Mutta tänään nautitaan ja ollaan vaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...