28 kesäkuuta 2017

Elsa Anttila: Huijarin tuntee jo tuoksusta

Kirjastosta maanantaina 26.6.2017 lainattu kovakantinen 171 sivuinen kirja, Otava Keuruu 1987.

Takakansiteksti:
Tiinan vanhempi sisar on avioitunut Amerikkaan ja nyt sieltä on uusi sukulaismies tulossa vierailulle Suomeen. Aittakosken suvun naiset ovat revetä riemusta, sillä tämä Lars Fager on kaikkea mitä nuoreltamieheltä voi odottaa. Naimaton ja rikas. Mitä enemmän äiti ja tädit vouhottavat, sitä enemmän Tiinaa sapettaa. Mutta samalla hän tuntee synkkää tyytyväisyyttä. Hänellä on nimittäin salaisuus, jota hän ei aio paljastaa: Lars on lähettänyt sähkeen, jossa peruuttaa tulonsa. Kohta saisivat Aittakosken naiset pitkän nenän!
Suursiivouspäivänä soi ovikello kesken kaiken. Oven takana seisoo kolme salskeata nuorukaista, joista yksi esittäytyy Lars Fageriksi. Huijareita! ajattelee Tiina, mutta päättää olla paljastamatta petosta. Antaa toisten uskoa, että kultapoju on saapunut.
Niin alkaa tapahtua Aittakosken suvussa ja koko kaupungissa. Lopulta on Tiinakin päästään pyörällä ja mikä pahinta: hän epäilee, ettei se johdu yksinomaan tapahtumien kiihtyvästä vauhdista...

Omat tunnelmat kirjasta: Aika pitkään tämän kirjan parissa vietin aikaa, kun vasta kolmantena päivänä sain päätökseen, 19:09 tämä ol luettu loppuun. Ihan kivaa luettavaa ja saipi hetken aikaa vierähtää menneissä muistoissa, kun tässä kirjassa oli mainintoja Dallas- ja Dynastia-sarjoista ja mainittiinpa Jiiärrääkin :) Ei mitenkään erikoinen tarina, mutta hyvin maistui näin kesälukemisena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...