27 kesäkuuta 2017

Aurinkoa ja sadetta tiistain iloksi

Olen viettänyt tämän koko pitkän päivän ihan vain kotosalla. Käväsin mä sentään aamusella postilaatikolla, mutta sielläkään ei ollut yhtikäs mitään. Kyllähän mä sen arvasin, harvemmin tiistaina mitään postia mulle tuleekaan.
Olen tiirannut telkkaria, keittelin aamupäivällä ruisjauhopuuroa ja hyväähän siitä tuli. Iltapäivälläkin piti lämmittää sitä mikrossa. Kirjaa olen lukenut päivän piristeeksi. eilen siis lainasin kirjastosta neljä kirjaa, kun vein sinne viisi opusta. No, onhan ainakin kivaa kesäluettavaa, vaikka niitä kirjoja on ihan omissa hyllyissäkin. Vaihtelu virkistää!
Tein mä eilen taas pienen nettioston. Olen nimittäin kerännyt jo tovin näitä Anni Polvan Tiina-yhteisnidekirjoja, joissa on kolome kirjaa samassa. No, eilen sitten rohkaistuin ja tein cdon-comista tilauksen Tiina ja Mummo-kirjasta, joka on jo ilmestynyt 2015. En nyt tarkalleen muista, että monesko opus tämä on jo sarjaan, mutta saatavahan se ol ja nyt sitten kiltisti odottelen kirjapaketin saapumista postipisteeseen. toimitusaikana oli 3-6 päivää. Jännää jännää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...