16 toukokuuta 2017

Näen Niin punaista!

Eilen iltasella, ennen kymppiä sain tekstarin entiseltä niin sanotulta hyvältä ystävältä. Kutsui minut pentujensa yhteissynttäreille tulevana sunnuntaina. Itse hän ei huomioinut minun huhtikuisia synttäreitäni millään muotoa, ei vaivautunut edes laittamaan yhtä pientä onnitteluviestiä, vaikka minä onnittelin häntä hänen synttäripäivänään. Minnuu niin raivostuttaa kympillä! Ei ole kysellyt mun kuulumisia, tai vointeja mitenkään enää vuosiin. Mun äitini kanssa hän kyllä soittelee ja viestittelee. Arvata saattaa, että minähän en kyllä laita mitään vastausviestiä tän akan viestiin, en kiusallanikaan! Olkoon oloissaan! Ei ole lukeutunut enää mun kaveripiiriini aikoihin. Ihmettelen sitten, että miksi vielä kehtaa pyytää mua pentujensa synttäreille, viime vuonna kun kutsua ei tullut lainkaan.
Raivostuttava akka!!!!!!!!!!

2 kommenttia:

  1. Mitä enemmän vieraita, sitä enemmän lahjoja. Ystävyys on vastavuoroista. Ei tuollainen touhu ole mistään kotoisin.

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...