04 toukokuuta 2017

Kivaa toukokuuta

Tänään on sitten jo torstai aamu aluillaan. Aurinko paistaa jo makkarin ikkunaverhon takana.
Vappupäivän aamuna ajelin porukoille. Luulin, että siellä on toinen veljistäni muksujen kanssa, mutta olivatkin lähteneet jo sunnuntaina pois. Voi harmin paikka.
Sitten vappupäivän aikana tilasimme netin kautta mun auton katsastuksen ajan Keuruulle ja saatiin se seuraavaksi aamuksi jo kahdeksaksi. Sehän tiesi sitten sitä, että mun piti jäädä porukoille yöksi ja en ollut mitenkään varautunut kyseiseen juttuun. Luuriakin piti pitää suljettuna, että akku siinä piisasi koko reissun ajaksi. Aina välillä vain laitoin viestiä Miehelle ja taas suljin luurin.
Tiistaiaamuna sisäinen kelloni herätti minut jo ennen viittä porukoilla. Sitten ennen seiskaa teimme jo lähtöä katastusreissulle. Oli hiukan kylmä, mutta aurinkoinen aamu. Hiukan ennen kahdeksaa pääsimme äitiliinin kanssa megamarketille odottamaan liikkeen aukeemista, kun isäpuoli meni katastamaan sen mun autoni.
Kauppaan kun pääsin, niin rahaa laitoin hiukna haisemaan. Meni reilut sata euroa, että humpsahti ostoksiin, mutta sain kaikkea tarpeellista, mitä on ollut jo pitkään puutoslistalla, kuten kaksi säilytyslaatikkoa, uuden pöytäliinan, sit vähän törsäsin yhteen leffaan kolome euroa ja Michael Bublén cd-levyyn 9,95e. Eilen sitten illan iloksi kuuntelin vihdoin sen levyn ja ihan kivoja biisejä siinä oli.
Juu, menihän se mun autoni ekasta katsastuksesta heti läpi ja hintana oli 47 euroa, päästömittauksen kanssa. Aika edullista, kun tilasi ajan netitse etukäteen. Viime vuonna katastukseen meni 57 euroa, kun ei tilattu aikaa. Nyt sitten tietää, että etukäteen varaapi ajan, niin voittaapi siinäkin :)
Tänään on sitten ohjelmassa kirjoittajaseuran tapaaminen puolilta päivin kirjastolla. Onneksi mulla on pieni tarina jo valmiina.
Sellaista. Kivaa torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...