12 toukokuuta 2017

Ärsyttää ja ärsyttää

Minnuu ärsyttää ihan suunnattomasti. Koko viikon on luuri soinut, enemmän, tai vähemmän ja vähempi olen vastaillut, kun on tullut soittoja oudoista numeroista.
no, eilen sitten raivostuin niin, että vastasin yhteen ja heti oltiin ryykkäämässä aikaa vakuutuskartoitukseen. Enhän mä luurissa osannut asiasta kieltäytyä. Nyt sitten päivän verran asiaa pohdittuani tulin siihen tulokseen, että piru, kun olen pärjännyt tähänkin saakka liikennevakuutuksella, niin eipä ole tarvetta millekään uudelle vakuutusjutulle. Hyvä, kun nytkin saan aina kuukaudessa kaikki laskut maksettua. Siihen ei kyllä tarvita enää mitään lisämaksuja.Kävinkin justaan sitten sähköpostissa laittamassa eilen tulleeseen kutsuun viestiä, että perun tapaamisen ja että en kaipaile mitään uusia aikoja, ettei ole tarvetta millekään vakuutuksille. Toivottavasti viestini menee perille.
Kuitenkin on vielä suunnattoman suuri ärsytys pinnassa, oikeen vitutus, voisin jopa sanoa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...