26 toukokuuta 2017

Ahdistuskohtauksen jälkeen

Olipas tänään taas pitkästä aikaa kunnon ahdistuskohtaus. Olen vieläkin ihan voipunut, vaikka tuosta pahasta hetkestä on jo jokunen tovi kulunut. Hetki syntyi ihan pienestä ja paisui kyllä ihan kunnon hyökyaalloksi. Onneksi sentään selvisin kohtauksesta ilman rauhoittavaa pilleriä, sillä niitä vastaan minä taistelen, vaikka hampaat irvessä. Ehkä kohtauksen syylle on selityksenä reilun viikon kestänyt ressaaminen. En ole oikein pystynyt relata viime maanantain jälkeen. Tänään sitten kaikki paska ja paha olo ja menneet kauheudet pusertui pintaan ja niitä piti työstää.
Edelleenkin elän ilman lääkitystä, kun siitä vihdoin ja viimein pääsin irti tammikuun alussa.
Tänään olisi ollut rehvitkin tiijossa, mutta ne oli pakko kyllä siirtää tuonnemmaksi. Tahdon nyt vain aikaa itselleni, työstää tätä tilannetta ja tapahtumia.
Sain onneksi tunteroisen huilattua. Nyt koitan sitten jaksaa valvoa iltaan saakka, ettei mene yöunet pipariksi.
Näin siis täällä tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...