03 huhtikuuta 2017

Pilvistä maanantaita

Se on sitten uusi viikko lähtenyt käyntiin. Kävin heti aamusta tekemässä kauppareissun kylillä ja kun olin saanut tavarat sisälle ja auton takaisin parkkipaikalle, käväisin vasta postilaatikolla. Oli nyt tullut se kolomaskin opus sieltä Suomalainen.comista, eli Danielle Steel: Perhesiteitä-pokkari. Luulin, että olisi kovakantinen kirja, mutta sekin oli pokkari. Kaikki kolome opusta olivatkin siis pokkareita. Tällainen siis tuli tänään:
Olen jo maksanut tulleen paketin, eli siihen meni vajaat 15 euroa. Mutta nyt on sitten kirjat saatu ja kaikki maksutkin hoidettu, eli ei ole laskupinoa odottamassa maksamista. Kiva kiva ja huomenna tulee sitten mulla mittariin yksi vuosi lisää, kauheeta!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...