13 huhtikuuta 2017

Aurinkoista kiirastorstaita

Täällä paistaa nyt aamuinen aurinko täällä makkarin ikkunan takana. Silläkin tulin hetken toviksi läppärille nauttimaan auringosta. Pesin jo koneellisen pyykkiä ja kuivuvat tässä vieressäni telineellä jo. Postilaatikollakin on jo käyty ja tuli vain Netflixin lasku ja lehdet, ei sen kummoisempaa postitusta näin viikon viimoisena postipäivänä, huomennahan on jo pyhäpäivä, niin ei tule mulle mitään postia. Seuraavan kerran vasta tiistaina saapi käydä laatikolla tuusailemassa.
En ole tänään lähdössä yhtikäs minnekään, eikä autokaan ole lämmityksessä. Voi olla, että vietän koko pääsiäisen ihan vain omassa kotona. Että sellaisia suunnitelmia vain. Saa nähä, milloin sitä sais raahattua ittensä lenkille. Hiukan on jo ikävä lenkille, mutta se lähteminen on niin hankalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...