03 maaliskuuta 2017

Maaliskuun ekaa perjantaita

Heippa vaan, pitkästä aikaa. Mulla on täällä menossa kotituusailupäivä. Olen puuhastellut kaikenlaista aamusta saakka. Nyt on hyvä draivi menossa ja toivottavasti jatkuu koko päivän samanmoinen meno. Täällä on nyt ikkunat auki ja tuuletan hetken kämppääni. Pyykit peseentyy koneessa ja toinen koneellinen odottaa kiltisti. Saa nähä, tuleeko sitten pestyä ihan kaikki pyykit, vai jätänkö lakanapyykin ensi viikolle. En tiedä vielä. Pihassa odottaisi myös lumityötkin, mutta en ihan vielä mene niitä tekemään, joskos vähän myöhemmin päivemmällä sitten, jos vielä sataa uutta räntälunta.
Eilen oli kirjoittajaseuran tapaaminen taas kirjastolla ja sain suntuubin blogiimme uutta kirjoitettavaa. Tapaaminen meni ihan mukavasti, olin vähän ennen kahta kotona ja pika pikaa piti sitten mikrossa lämmittää eiliset parsakaalin palaset ja niitä tuli sitten mussutettua leivän kera ja hyviä oli!
Olen tehnyt keskiviikkona pitkästä aikaa postimerkkitilauksenkin netin välityksellä. Saa nähä, milloin tilaamani merkit sitten tulee. Postimerkkien hinnat kun taas kerran nousee, niin silläkin tein tilauksen, mutta olipa nuo merkitikin jo niin lopuillaan, että viime viikon kirjeiden kirjoittamisen jälkeen jäi enää yksi postari.
Jespulis jee. Minä taidan lähteä nyt värkkäämään kääretorttua viikonlopuksi. Meinaan tehhä sen neljästä kananmunasta ja laittaa väliin ittetekemääni lakkahilloa, ai että niin voin sanoa, että hyvvää tullee!
Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...