01 helmikuuta 2017

Pätkittäistä unta

Hei vaan hei, täältä yökukkujalta. Sain vain hätinä nukuttua kolomisen tuntia. Ens alakuun iltasella pyörin pari tuntia sängyssä ja nyt sitten olen ollut hereillä yhdestä lähtien. Vajaan tunnin pyörin sängyssä ja sitten oli pakko nousta hetkeksi aikaa läppärille. Jotenkin turhauttavaa vaan pyöriä sängyllä peiton mutkassa ja odottaa unta. Ei kivaa lainkaan.
Muutenkin mun yöunet ovat olleet pätkittäisiä siitä lähtien, kun pääsin iltalääkkeestä kokonaan eroon. Ei ole ollut enää yöt sellaisia, kuin iltalääkkeen kanssa. Silloin pystyi pohottamaan 12-13 tuntia yöunia ihan putkeen, eikä tuntunut missään. Nyt menee sitten sellaisissa viiden tunnin pätkissä ja nyt sitten jäi tosiaan vain kolomeen tuntiin.
No, mä valvoskelen tässä koneella jonkin aikaa ja koitan väsyttää itteäni. Onhan mulla sitten vielä yksi keino, kuunnella Peltoreilla radioo ja uinahtaa siihen. Saa nyt nähhä, että meneekö se sitten siihen pisteeseen, vai saanko pienen valvomishetken jälkeen hyvinkin unen. Täytyy toivoa parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...