21 helmikuuta 2017

Kutomislukko selätetty

Olen ollut kutomislukon kynsissä alkuvuodesta lähtien. En ole pystynyt kutomaan sukkia, kuin vaivaiset 10+10 kerrosta, ennen tätä päivää. Tänään vihdoin ja viimein sain otettua kutimet käteeni ja kudoin ensin 5+5 kerrosta ja sitten sain kudottua toiseen äitiliinin sukkaan jo kantapäänkin valmiiksi. Nyt sitten toinen kantalappunen odottaa kutomistaan. Nämä sukkaset oli sellaiset, joihin pitkiin avrsiin piti tehhä vain uudet sukkaosat, eli leikkasin vanhoista sukista sukkaterät molemmista veks, nostelin silmukat puikoille ja kudoin oikeaa sen 15 kerrosta molempiin ja sitten aloin tosiaan tehhä kantalappusta. Saa nähä, vieläkö tänään jatkan toisen kantalapun tekoa, vai jääkö se huomiselle päivälle. Mitään ressiä en nyt tästä kutomisesta ota, mutta voin sanoa, että tulin hyvin onnelliseksi, kun huomasin, että kutominen onkin kivaa :)
Että tällaista täällä tänään :)

2 kommenttia:

  1. Mullakin on lukko päällä kutomisen ja kirjonnan kanssa. Viime vuonna kudoin ja kirjoin todella paljon, ja sitten vuoden vaihteessa tuli stoppi. Jospa yrittäisi taas! Mukavaa tiistai-iltaa! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, minäkin kudoa koukutin joululahjoiksi useammat sukkaset. Sitten vähän ennen joulua sain itselleni sukat valmiiksi ja siitä se lukko sitten läksi. Mutta onneksi ei sentään kesään saakka ksetänyt lukkoni mun, vaan eilen iltasella sain vielä sen toisenkin kantapään kudottua :) Mukavalle tuo kutominen taas tuntui :) Toivottavasti sinäkin pääset pois lukosta mahdollisimman pian :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...