26 helmikuuta 2017

Jojo Moyes: Parillisia ja parittomia

 Tänään ystävänpäivänä kirjakaupasta, kovakantinen 479 sivua, suomentanut Heli Naski, Gummerus.
Takakansiteksti:
Yksi ikuinen optimisti...
Yksinhuoltajaäiti Jess Thomasilla on kaksi työtä, kaksi lasta eikä koskaan tarpeeksi rahaa. Kun elämä kaataa Jessin kumoon, hän kapuaa heti pystyyn. Mutta jostain haasteista edes Jess ei selviä yksin.
... plus yksi ongelmiaan pakeneva rahamies...
Ed Nicholls on IT-alan menestyjä, mutta typerä virhe maksoi hänelle kaiken. Nyt Ed tekee mitä vain todistaakseen itselleen, ettei sittenkään ole täysi ääliö.
... on parina enemmän kuin osiensa summa.
Edistä ei ole kenenkään ritariksi, eikä Jess totisesti halua tulla pelastetuksi. Sattuma ajaa kuitenkin Edin kuljettamaan autollaan Jessiä, hänen matemaattisesti lahjakasta tytärtään ja koulukiusattua poikapuoltaan Etelä- Englannista kohti Skotlantia. Matkan edetessä käy selväksi, että rakkaus ei aina noudata tuttuja kaavoja.

Su.26.2.2017 Justaan hetki sitten sain luettua tämän kirjan, 19:10 näytti kello, kun suljin kirjan.
Kyllä tätä kirjaa lukiessa vähän tuli naurettua ja vähän jopa kyyneleitäkin vieritettyä, mutta eipä tämä kovin kummoinen kirja kuitenkaan ollut. Viikko vierähti kirjan parissa. Jääpi varatuksi odottaamaan jatkomatkaansa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...