05 tammikuuta 2017

Vapaana lääkkeistä

Nyt on ollut jo se päivä, etten tarvitse lääkkeen lääkettä. Nimittäin viime keväästä lähtien asteittain mun lääkitystä alettiin vähentää. Eilen sitten psykiatrin vastaanotolla sain luvan jättää jo iltalääkkeenkin pois. Mikä helpotus ja ihanuus!!!! Heti, kun pääsin omaan kotiin tuolta lääkärireissulta, poistin dosetista kaikki viikon iltalääkkeet. Onhan mulla siinä dosetissa vielä aamuotoiksi ne vitamiinipillerit, jotka varmaan tämän purkin syötyä jätän nekin pois.
Eilen iltasella sitten menin unille ilman iltalääkettä ekaa kertaa melkein kymmeneen vuoteen. Mullahan oli se sairaalajakso 2007 keväällä ja siitä lähtien jouduin sitten syömään mielialalääkkeitä päivittäin. Viimeisin mielialalääke oli ennen isänpäivää ja nyt sitten pääsin tosiaan siitä viimeisimmästäkin pilleristä eroon. Jihuuuuuuuu!!!!!!
Oli kyllä aika metkaa mennä iltasella unille, kun unta sai oikein odottamalla odottaa, vaikka olin valvonut siihen mennessä jo 14 tuntia, ilman päkkäreitä, joita en saanut päivällä uinuttua, yrityksistä huolimatta.
Viime yö meni sitten kevytunisesti. Huomasin kyllä, mikä vaikutus sillä iltaläkkeellä oli uneen. Silloin uneni oli paljon sikeempää. No, mutta eka lääkeetön yö on nyt sitten nukuttu ja tunnen oloni kyllä virkeäksi. heräsin tuossa puoli seiskan jälkeen jo keittelemään aamukahvia. Vielä en ole mitään syönyt, mutta kohtapuoliin, kun läksen tästä läppäriltä, niin menen syömään aamupalaksi purkillisen rahkaa, ilman lisukkeita ja juon lopunkin kahvin termarikeittimestä.
Tänään on taas se päivä, kun on kirjoittajaseuran tapaaminen kirjastolla puolilta päivin, eli liikenteeseen on tänäänkin lähdettävä, oli pakkasta kuinka paljon hyvänsä.
Sellaista. Nyt jo niin nälättää, että rahka jo odottaa mua.
Heipparallaa!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...