06 tammikuuta 2017

Ruokahalu kateissa

Mua on vaivannut jo tän koko viikon sellainen asia, että mulla ei ole ollut ruokahalua paljoa yhtään. Tiistaina tein kuitenkin ostamastani jauhelihasta pellillisen pitsaketta. Sitä olen sitten syönyt niin, että tänään söin pitsakkeesta vihdoin ja viimein viimeisen palasen tuorekurkun ja tomaatin kera. Voin sanoa, että ei tehnyt yhtään mieli, vaikka vasta yhden aikoihin söinkin. Eihän se kauaa sisällä pysynyt. On tämäkin kurjaa. En ole mielestäni mitenkään kipeä, mutta siltikään en saa ruokaa pysymään kauaa sisällä. No, kolomelta sitten join ison mukillisen teetä, kun ei tehnyt päiväkahvia mieli, aamusellakin jäi kahvin juonti ihan puoleen. Hyvä kun nyt sitten sain sen ison mukillisen teetä juotua. Tuossa kuuden pintaan sitten pakotin itseni tekemään pari juustoleipää ja ottamaan mukillisen maitoa seuraksi. taaskaan mua ei nälättänyt yhtään, mutta siltikin pakotin itseni syömään edes ne leivät. Nyt ollahan sitten siinä tilanteessa, että leivät ja milkki on pysynyt sisälläni, jihuuu :)
Kovin hyvin en ole vielä saanut nukuttuakaan, kun se kauan käyttämän iltalääke poistui kuvioista keskiviikkona. Viime yönä kuuntelin Peltoreista radio novaa aamuviiteen saakka ja koitin uinuttaa itseäni musiikilla. Kyllä mä jotenkin sain aina välillä nukutta, vaikka unet oli kyllä levottomat, näin vain sairaalatapahtumista unta.
Inhottavaa tällainen, ettei ole ruokahalua, eikä saa kunnolla yöuntakaan. Siltikin, aion kyllä selvittää asiani ja taistella itseni kuntoon. En aio enää kajota mielialalääkkeisiin, vaikka mua aina välistä myös itkettääkin, se menee onneksi aina ohittekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...