20 tammikuuta 2017

Perjantai-iltaa

Se on sitten perjantaikin kääntynyt jo iltaan, kello on vähän yli puoli seiska ja istun hetken aikaa tässä bloggerissa kirjoittamassa ja sitten siirryn kirjan pariin joksikin aikaa.
Kävin tänään tän viikon ekalla lenkillä ja sain kuin sainkin kierrettyä taasen koko pitkän lenkin. Maantiellä sai liikkua varoen tuolla loppupäässä, sillä siellä tie oli ihan jäätiköllä, kun eilen oli ollut lämpöasteita, eikä nytkään ollut kovin kylmää. Aurinko rusotti taivaanrannassa, kun lähdin aamuysin jälkeen ulkoilemaan. Sit kun pääsin kotiin, niin aurinko pilkisteli jo kauniisti. Olin aika väsynyt, kun pääsin takaisin kotiin ja tulikin siinä sitten levättyä sängyllä jonkin aikaa, ennenkuin menin sitten kokkailemaan ruokaa.
Tänään sain luettua loppuun pari päivää sitten aloittamani Barbara Cartlandin Sinisilmäinen noita-kirjan. Oli kyllä ihan mukavaa luettavaa ja tykkäsin tarinasta, jossa oli jännitystä, arvaamattomuutta ja tietenkin roimasti romantiikkaa. En nyt sen enempää ala ruotimaan lukemaani täällä blogissani ja kyseisestä kirjasta en tee kirjoitusta tänne.
Tuossa ennen kaunareita kerkesin tutustumaan jo uuteen kirjaan, Äkkilähtö on kirjan nimi ja olikohan sen kirjailijan nimi Ulla-Maija Paavilainen, en nyt varmaksi muista ja kirja on olkkarin pöydällä. Olen siitäkin lukenut jo neljä ekaa lukua. Ihan kivalta kirjalta vaikuttaapi.
Oikein mukavaa perjantai-iltaa ja alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...