02 tammikuuta 2017

Mukavaa maanantaita

Se on sitten polokastu uusi viikko käyntiin. Aamukahvin jälkeen laitoin ulkovaatteet päälleni ja lähdin ulos. Kuulin pihastani sitä ennen kolinaa ja arvasin, että talkkarismies siellä tekee pihaan lumityöt, oli sen verran tullut lunta. Hän tuli mua vastaan, kun hipustellen kävelin autolleni, morjestettiin. Saikin kävellä tosi varoen, sillä nyt on jäätikön päällä lunta, eli todella petollista! Sain auton putsattua enimmästä lumesta, kun uutta satoi taivaalta. No, onpa ainakin enimmät lumet auton päältä veks ja sainhan siinä samalla raitista ilmaa, ulkoillessani. Tullessa kävin postilaatikolla, tuli Kauneimmat käsityöt-lehti ja mainoksia. Kun pääsin sisälle, katselin postit lävitte, laitoin puuroveden kiehumaan ja pyykinpesukoneen soittamaan pyykkiä puhtaaksi.
Nyt on jo kaurapuuro syöty ja vähän kirjaakin luettu jo eteenpäin, pyykit senkun peseentyy koneessa, sain jo maksettua vuokran ja ajoneuvoverolappusen pois päiväjärjestyksestä. Nyt kiepautan nettikierroksen, laitan koneen lepotilaan ja menen tuonne olkkariin joko kirjaa lukemaan, tai värkkäämään äiteen sukkia, niihin kun pitäs tehhä uudet terät, on toisessa sukassa kantapäässä oikein kunnon reikä. Että siinäpä on puuhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...