13 tammikuuta 2017

Koko pitkä lenkki tehty

Jihuuuu, mä tein sen, vihdoin ja viimein. Kävin kiertämässä vihdoinkin koko sen lenkin, jota olen aina kiertänyt, vaan en tainnut syksylläkään kiertää koko lenkkiä, vaan hissuttelin lyhyemmillä lenkeillä. Mut nyt mä sauvojen kera kiersin sen lenkin. Ihanaaaaa! Olen voittanut itseni! ja vaikka oikeeseen jalkaan kävely sattuikin, niin sinnikkäästi kiersin lenkin ja nyt on ihana olo. Eihän siinä toki mennyt, kuin 34 minsaa, mutta se on jo saavuotus minulle näillä kiloilla ja näissä oloissa.
hetken sit oikasin itteni sängyllä lenkin jälkeen, sit söin vasta aamupalaksi purkillisen rahkaa. Ihan vain teekupposen voimalla kiersin lenkkini tänään ja ihan kivasti meni.
Nyt olen jo vaihtanut sänkyynkin vuodevaatteet, jos saisi huomenissa sitten pestyä käytössä olleet vuodevaatteet. Se kun on niin rattoisaa lauantaihommaa, antaa pyykkikoneen vain jyllätä ja itse ottaa rennosti :)

1 kommentti:

  1. Tämä oli kyllä tosi hieno juttu! Olet saanut ihan uutta virtaa, nyt sitä intoa pitää ylläpitää. Hyvä sinä!

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...