11 joulukuuta 2016

Yhdestoista joulukuuta

Tänään on sitten jo kolomas adventtisunnuntai, joulu sen kun lähestyy.
Lähdin aamusta, heti kun olin kahvin saanut juotua, niin autolle. Vähän sai pakkaslunta harjata auton niskasta, ennenkuin lähdin liikenteeseen. Kävin siwasta ostaan pienen nimpparilahjan isäpuolelle, kun hällä on pian nimpparit. Ostin casino-arvan, suklaarasian ja linnuille pähkinätalipötkön, jonka isukki sitten saipi käydä ripustamassa lintujen ruokintapaikalle :)
Toinen veljistäni oli nyt pikkupoikien kanssa porukoilla. Vanhemmalla pojalla oli vieläkin käsi kipsissä. Taitaa saada kipsin justaan jouluksi pois. Hyvin näkyi poika leikkivän, vaikka toinen käsi olikin puketissa. Sain taas kuulla monta mukavaa selostusta poitsujen suusta, heillä kun on ne omat jutut :) Ihanaa oli päästä näkemään toisenkin veljen muksut, ennen jouluhässäkkää. Päästiinpä vielä maistelemaan viime viikonloppuista täytekakkuakin kahvin kera. Oli oikein mukava päivä siellä porukoilla. Sit oli jo lähdettävä omaan kotiin. Mulla on se sisäinen kello, joka ilmoittaa, että milloin on lähdettävä ja sitä mä kyllä kuuntelen. Kahvipöydässä veljen nuorempi poistu, kaksi vee kysyi, että Milloin Anu oikein lähtee? Siitä saimme hyvät hymyt :) Sit mä kysyin poitsulta, että Joko mun pitää lähteä( oli valmistautunut jo), niin sanoi, että Joo. Sit olivat veljensä kanssa ikkunassa huiskuttamassa, kun menin autolle. Kyllä nuista pikkusista vaan saapi virtaa kummasti taas jaksaa tätä arkea, kun ei sitä omaa pikkuista vielä ole, jos on koskaan. Sitä ei tiijä, tuleeko minusta koskaan äitiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...