19 joulukuuta 2016

Yhdeksästoista joulukuuta

Tänään en ole tehnyt paljoa mitään. Postin kävin hakemassa ja sillä aikaa serkkulikka viimeisteli joululahjaa, jonka sitten sain, kun tulin postilta.
Posti toi mukanaan Kelalta kirjeen, että asumistukihakemus piti täyttää liitteiden kera ja toimittaa vielä Kelan pisteeseen 29.12. Mua hermostutti, että saanko tulostimella kopioitua pari lappua, että onko siellä musteita niin paljon. Eka lappu tuli tyhjänä ja sitten alkoi toimia, kun ravistelin vähän mustepatruunoita. Sain siis tulosteet otettua ja täydennettyä jo hakemusta. Onneksi toimi, ettei tarvinnut jättää asiaa huomiseen, että oisin eka käynyt ostamassa mustepatruunat ja sitten vasta päässyt kopioimaan. Nyt saan vain huomenna sitten asiointireissulla käydä viemässä lappukokoelman Kelan toimipisteeseen. On yksi huoli vähemmän, kun sainkin näin nopsaan asiat hoidettua.
Katseltiin serkkulikan kanssa disneyn dvd:tä pari ja juotiin glögiä ja kahvia. Hän sitten läksi kotionsa tuossa hetki sitten kolomen jälkeen ja kotiini laskeutui ihana rauha. Nyt saan ottaa rennosti tämän illan ja suunnitella vain huomista asiointireissua kylille. Kahvitilkkaa tässä juon ja seikkailen sitten läppärillä. Näin täällä. Mites siellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...