09 joulukuuta 2016

Yhdeksäs joulukuuta

Tänään olen tehnyt vaikka ja mitä ja sitten en taas yhtään mitään. Nimipäiväni on tänään ja olen saanut kaksi onnittelusoittoa päivän mittaan.
Aamusta kävin hakemassa smart-paketin ja kävin tekemässä pienet ostokset siwassa. Vihdoin ja viimein ostin jo kauan ihailemani Histamiini Joulukalenteri dvd:n Jo viime joulun aikaan suunnittelin sen ostoa, mutta aina ajattelin, että ei vielä, ei vielä. No, tänään halusin ostaa sen sitten nimpparilahjakseni. kauppaan meni vähän reilut parikymmentä euroa ja tuo dvd maksoi 6,90 muistaakseni, tai jotain sitä luokkaa.
Luennon ja haastattelun katsoin, kun tulin kotiin. Läppärillä hujahti päivällä pari tuntia.
Koitin ottaa pienet huilit iltapäivällä, vaan ei tullut unitus, vaikka ois se tehnyt kyllä hyvää.
Kirjaa olen lukenut jonkin verran, alakaa olemaan jo onneksi loppupuolella kyseinen opus, jossa myös valmistaudutaan joulun viettoon. Aika metkaa, että nyt olen saanut lukea jouluaiheisia kirjoja ihan kivasti.
Eilen sain vihdoin kudottua nuo harmaat sukkaset loppuun saakka. Vielä oisi lankojen päättelyt, niinkuin siinä ainaoikeassa huivitekeleessäkin.
Sain tänään vain biologiselta isältä nimpparikortin. Hänen siskonsa ei nyt tänä vuonna muistanut lainkaan, aina ennen on laittanut jopa pienen lahjankin. Nyt ei onneksi tullut pakettia. Saa nähä, tuleeko jouluksikaan enää mittään. Itse lähetin tädille ja isälle pienet puketit keskiviikkona.
Päiväkin se alkaa jo hämärtyä. En oikein tiijä, että mihin sitä ryhtyisi.
laittelin jo pienet joulukoristeet kämppääni: tontut seinille hyppelemään, kaksi keraamista koristetta ja kolome pehmotonttua kirjahyllyyni. Siinä olkoon tämän joulun koristeet.
Sellaista ja tänään on tietenkin rehvi-ilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...