15 joulukuuta 2016

Viidestoista joulukuuta

Huomentapäivää vain taas täältä.
Olen jo juonut aamusuhveet, käynyt kipaseen postilaatikolla. Tuli vain lehdet ja yksi joulukortti. Kortissa oli suloinen kuva pingviinistä, joka tonttulakki päässä kantoi lyhtyä ja siinä oli myös jouluinen värssy, jota en nyt muista, miten se meni. Mutta suloinen kumminkin. Kortti olikin kotoporukoilta. Se sai kyyneleet silmiini ja tuli itkettyä hetken jos toinenkin tovi. Sit otin kahvitilkkasen lopun ja muutamat piparit sen seuraksi. Johan lakkasi itkettämästä. Mutta juu, aamun eka itku on jo itketty.
Vaihdoin taasen sänkyyn uudet vuodevaatteet, ihan vain huvin vuoksi. En oikein tiijä, jotta laittaisinkos pesukoneen heti, vai hetken päästä soittamaan pyykkiä. En tosiaankaan tiijä.
Tämänkin päivän vietän ihan vain kotosalla, saa nähä, tuleeko kahviseuraa tänään. Eilen kävi toinen velipojista kahvilla, kun odotteli siinä samalla jouluruokailuun menoa. Oli ihan kivaa, kun kävi vaihteeksi kylässä.
Tuli siinä sitten eilen katsottua peräti 16 jaksoa Histamiinin Joulukalenteria ja seitsemästoista luukku oli aluillaan, kun otin dvd:n veks laitteesta ja aloin katsoa Kauniita ja Rohkeita. Saa nähä, innostunko tänään katsomaan loput jaksot kyseisestä kalenterijutusta.
Aika veikeetä, kun eilen aloin katsoa ekaa jaksoa Histamiinistä, niin mä vollasin, siis oikein kunnolla itkin. Tui niin lapsuus mieleen. Nostalgisia hetkiä vietin siis eilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...