17 joulukuuta 2016

Seitsemästoista joulukuuta

Tänään minä valmistaudun vain iltaan. Tai siis siihen, että serkkutyttö saapuu kyläilemään. En käy näin aamusta edes kylillä asioilla, ehkä käymme serkkutyttösen kanssa sitten yhdessä, saa nähä, mihin aikaan hän sitten tulee.
Olen käynyt aamusuihkussa herättelemässä itseäni, juonut jo aamukahvit ja nyt minulla on kupissa vihreää teetä, tahtoo vähän masu olla kipiänä, että pittää nyt vain teetä lipitellä pitkin päivää, jos se siitä sitten tokenisi.
Ajattelin, että tässä teen juotuani, alan kuoria pottuja jauhelihasoppaa varten. Meinaan tehhä oikein ison kattilallisen sitä, jotta piisaisi koko viikonlopuksi sitten ruokaa. En olekaan tällä viikolla vielä kokkaillut ruokaa, vaan olen vain syönyt karjalanpiirakoita koko hitsin viikon, että tänään söin viimoiset. Alkaa piirakat pursuaan jo korvista ulos.
Lahjoista parhain-pokkariakin vähän jo ehdin tälle aamua lukea, yhden kokonaisen luvun ja toista jo aloittaa, vaan jäipi vielä kesken, kun piti ottaa tämä tee juotavaksi ja tulla hetkeksi istuksimaan läppärille.
Oikein mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...