14 joulukuuta 2016

Neljästoista joulukuuta

Tänään on sitten jo neljästoista joulukuuta. Sain tänään ensimmäiset joulukortit postitse, tädiltä nimipäivämuistamisen ja biologiselta isältä jo joululahjamuistamisen. Ihan kivasti siis läksi päivä käyntiin nuiden postien myötä.
Auton kävin putsaan lumesta tuossa vähän aikaa sitten. Lahjoista parhain-pokkaria luvin hetken verran. Nyt sain syötyä valkosipulivoipatonginpalasen. En mikrottanut sitä, vaan söin sen sellaisenaan. Siinä oli mun aamupala-lounas yhdistettynä. En taida kokkailla tänään mitään sen kummosempaa ruokaa.
Mitäs, ei mun elämässä tän ihmeempää. Netti-ja luurilaskua olen jo odotellut.että pääsisi maksamaan nuo kertyneet laskut veks kerralla, mutta vielä tähän hetkeen mennessä Elisalta ei ole tullut laskua. Aina näin pulen kuun aikoihin se kyllä tulee sähköpostiin, että joskos tänään, tai huomenissa tulisi.
Kivaa keskiviikkoa vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...