10 joulukuuta 2016

Kymmenes joulukuuta

Tänään olen ollut tätinä tasan yhdeksän vuotta. Veljeni vanhin poika on nyt yhdeksän vuotias. Synttärit juhlimme jo viikko sitten.
Eilen oli sitten minun nimipäivä. Sain päivän mittaan neljä puhelua, eli luurissa sai kyllä olla tuon tuosta. Ihan kivaa. Päivä huipentui sitten iltajänskätykseen ja Miehen tänne tuloon. Hänellä oli taas lahjomuksia mukana vaikka ja mitä! Sain ruusuja, 2 kerää vihreää seiskaveikka-lankaa, muumimuistipeli( molemmat olemme toivoneet, saa koetella omaa muistiaan), jouluteetä, sydänpipareita, kettukarkkeja, pari arpaa, sydän kynttilän ja kaikkein odotetuimman; Raija Oranen: Ackte!-kirja. Ihanaa, ihanaa!!!! Sainkin justaan eilen luettua viimeisimmän kirjasen. Kyllä mua on taas lahjottu!!!! ai niin ja sitten sain vielä mangoisen vartalovoiteen ja myy-kulhon :)
Tänään en tee paljoakaan mitään, vasta koetan herätä tähän päivään, kahvia on tässä edessäni kupposessa. Olen ihan vain kotona tänään ja sulattelen eilisiä tapahtumia.
Eilen tuli aloitettua itselle joulunpunaiset sukkaset bambupuikoilla. On metkaa kutomista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...