16 joulukuuta 2016

Kuudestoista joulukuuta

Hyvää huomentapäivää vaan! Se on perjantai ja kuudestoista joulukuuta.
Olen käynyt jo tankkaamassa auton ja tekemässä pienet viikonloppuostokset.
Piti auton bensaluukkua sulatella, ennenkuin lähdin Nesteelle, että sai sen auki ja kuitenkin siellä tankilla piti värkätä luukun kanssa, että sai sen ensinnäkin auki. No, onneksi ei ihan hirveessä kontturassa ollut. Sain tankattua ja toivottelin hyvät joulut jo kassatädille.
Sit kävin ässämarketissa tekemässä pienet ostokset, nyt on miehelle sitten mieluisat joulunamuset ostettu. Muille en kyllä karkkeja ostakaan, saavat itte hankkia joulukarkkiset.
Tämän päivän saldona oli jotahin kahdeksankympin luokkaa ja siihen sitten vielä laskujen maksaminen. Jäi sentään tilille muutakin, kuin pyöreä nolla. Saa vielä ensi viikolla käydä ostamassa jouluruokia.
Huomenna saattaakin olla hulinaa, kun serkkutyttönen tulee luokseni pariksi päiväksi, hällä on suunnitelmissa käydä tekemässä Keskisellä vielä jouluostoksia. Minä kyllä suosista jätän sen reissun väliin, en lähde sinne kyllä kinkkaamaan jalakavaivaisena. Ennemmin käyn täällä Ähtärin kylällä tekemässä pienet hankinnat, jos vielä hutsittaa.
Pikkujouluja, peli-iltaa ja sen sellaista ois huomiselle tiijossa. Että huh hah heijaa, kun mä taas selviän viikonlopusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...