03 joulukuuta 2016

Kolmas Joulukuuta

Täällä on pikkupikkujoulujen jälkeen nukuttu vain neljä tuntia. Kävin jo kylillä hakemassa eilen tulleen smart-paketin ja sitten kävin kirjakaupassa pitkästä aikaa. Löysin jotahin kivaa Joulumuorin konttiin odottamaan paketointia. Nyt voin sanoa, että mun lahjomiset on namusia vaille valamiit. Mitään ihmekrääsää minä en tänä jouluna hanki. lyhyesti ja ytimekkäästi vain muutama pieni muistaminen. Eipä sitä näin eläkkeellä olevalla ole ees paljoa varojakaan ostella lahjomuksia, kun pitää vähän ajatella myös laskuja, joita vielä tälle kuukautta on luvassa ja ruokaankin pitää varata rahaa myös loppukuukaudeksi.
Onneksi sain tuon kyläreissun tehtyä näin aamusta, saapi loppupäivän sitten vain olla ja ihmetellä. Kenties siihen kuuluu vähän kutomista, lukemista ja kokkailua. Saa nähhä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...