12 joulukuuta 2016

Kahdestoista joulukuuta

Olen värkännyt tämän läppärin takaisin tänne omalle paikalleen makkariin. On ehkä hiukan ahdistava paikka kirjoittaa, kun tässä on tulostinta ja muuta rompetta ympärillä, mutta juu, täällä on läppärin oikea paikka, eikä vallata tuolla ruokapöytää olkkarissa. Jeps!
Porukat kävi aamupäivällä glögittelemässä ja toivat mulle uuden pihaharjan, paitsi, että iäspuoli vei sen mennessään vielä, että saapi liimattua harjaosan varteen kiinni. Tuonpahan sen sitten tullessani, jos käyn ennnen joulua vielä porukoilla ajelemassa.
Tänään olen siis ollut ihan vallan omassa kotona. Porukat kun läksivät, niin kävin viemässä roskikset ja lehtiä pussillisen lehtien keräykseen.
On siis tullut juotua kahvia ja glögiä tänään ja tuossa hetki sitten pidin puurohetken isseksein, keittelin vain kaurapuuroa, kun ei huvita muutakaan kokkailla. Siinä oli kokkailua vallan riittämiin.
Kello on pian puoli kolome, päivä on ollut kivan hämärä koko ajan, ei ole paljoa aurinkoa näkynyt. Pakkasta on sellaiset viisi-kuusi astetta.
Olen lukenut Lahjoista parhain-pokkaria ja kutonutkin vähän. Siinäpä ne miun tän päivän hommat.
Onneksi se enkeliseminaarikin loppui jo eilen. perjantaina viimeksi kuuntelin luentoa. Ei jaksanut kestää miun mielenkiinto loppuviikkoon saakka. Sai olla lopettajaisetkin ihan rauhassa, en seurannut niitä eilen, kun olin jo unilla silloin iltakasilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...