25 joulukuuta 2016

Joulupäivän ilta

Olen palannut taasen omaan kotiin. Olin vain yhden yön poissa kotoa, tuolla porukoiden luona. Eilen aamusella läksin ja siis tänään tuossa kolomen pintaan olin jo omassa kotona takaisin. Nyt saapi huokaista helpotuksesta. Ei ole kiire minnekään. Voipi rauhoittua loppujouluksi ihan vain omiin oloihinsa.
Tiet olivat aika loskaisia ajaa, kun eilen aamusella alkoi se lumiräntäsade ja sitä on jatkunut tänäänkin. Aamupäivällä sain putsata auton porukoille oikein perusteellisesti ja sitten päiväkahvin jälkeen, ennen liikenteeseen lähtöä sain putsata uudelleen auton. Nyt tuli äiteekin pitkävartisella harjalla putsaamaan autoa.
Oli kyllä kivaa nähdä molemmat veljet ja heidän muksunsa. Mutta rajansa kaikella ja oli ihan ihanaa päästä rauhoittumaan omaan jouluun. Nyt vain olen ja ihmettelen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...