05 joulukuuta 2016

Joulukuun viides

Olen herännyt huonolla tuulella tänään.Lumiräntää on satanut, että pihatiet saapi rämpiä sohjossa, kun on taasen lämpösen puolella. Täällä Maijanrinteellä ei tietenkään tehhä lumitöitä lainkaan, vaikka ois tiet ihan umpihangessa. Tänä talvena ei olla vielä kertaakaan putsattu pihateitä. Paska, sanon minä. Tekisi niin mieleni laittaa meiliä asiasta kaupungintalolle, että missä on lumiaurat????
Postiakin kun haki, niin ihan sai köpsötellä lumessa ja sohjossa. Kivaa tällaiselle jalkavaivaiselle kävellä sohjon seassa. *Pahasana* tähän väliin! Ei ala hyvin tämä viikko.
Enkeliseminaariviikkokin alkoi ja kävin jo katsomassa yhden luennon, josta tuli sähköpostiin linkki. Oli kyllä tuskaa istua reilu tunti läppärin edessä, vaikka puhujana oli ihan mielenkiintoinen henkilö.
Saa nähä, kuinka iltasella jaksaa katsella netin kautta lähetykset, kun alkavat vasta kasilta. No, sen näkee sitten.
Tässä juon kahvitilkan loppua ja suunnittelen, mitä tekisi seuraavaksi. Roskat ja lehdet pitäs viijä pois, vaan saa nähhä, viitsiikö lähteä rämpiin tuonne sohjoon. Paska paska ja vielä kerran paska, millainen alku tälle viikkoa. Pitää vissiin muussuttaa vähän Omar-karkkeja, jos tulisi paree mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...