02 joulukuuta 2016

Joulukuun toinen päivä

Huomentapäivää vaan sinulle ja minulle.
Heräsin toistamiseen tähän aamuun ysin pintaan. Olin taaskin yöllä hereillä melkein neljään saakka, mutta sainpas vielä unta kumminkin.
Aamusella join sitten suhveet ja suorin tieni postilaatikon kautta autoa putsaamaan vähästä lumesta, että pääsin tekemään kyläreissun. Piti tosiaan käydä taas siellä ässämarketissa, ensin tekemässä pienet ostokset ja sitten hakemassa eilen tullut smart-paketti. Onneksi ei ollut painava paketti, sellainen kivan pehmeä ja muhkea kuitenkin.
Kotio tullessa vaihdoin muutaman sanan tuon toisen talon yhden rouvan kanssa, toivotettiin sitten toisillemme hyvät viikonloput, tuntui kivalle jutella jonkun kanssa. Minä kun muutoin olen yksin täällä kotosalla kaiket päivät.
No, nyt on sitten korjattu jo toppatakkikin, kun siitä meni taas vetoketju kauppareissulla juntturaan, alkoi avautumaan alasuunnassa.
Nyt olen sitten jo purkanut ostokset ja lukenut kirjaakin jonkin verran, taitaa olla 13sta luku aluillaan Cecelia Ahernin Kuinka rakastutaan-kirjassa. Hiljaa hyvää tulee siinäkin hommassa.
Nyt pitäisi sitten aloittaa kotihommat: vaihtaa vuodevaatteet sänkyyn ja koristella kotia vähän jouluisemmaksi, ehkä vaihtaa jo joulupoppana tähän pöytään, laitta ulko-oveen jo hyvän joulun tervehdys ja vaikkasta laitella tonttuja seinille. Kunhan huvittaisi.
Iltasella kun on tiijossa ihan pikkupikkujoulut Miehen kanssa. Mulla on pieni yllätyskin hänelle :) Näillä mennään tämä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...