18 joulukuuta 2016

Joulukuun kahdeksastoista

Huomenta vainen täältä kahvikupposen ääreltä. Se on sitten jo taas sunnuntaipäivä. Olen vieläkin yöpaidassa, vaikka kello käypi jo kymmentä.
Eilen tuli siis serkkutyttönen kyläilemään, pääsi vasta iltaysiltä perille. Sit siitä vajaan parin tunnin sisällä tuli Mies kyläilemään.Vietettiin siinä sitten leppoisa lauantai-ilta jouluteetä ja glögiä juoden ja pelattiin ensin Kimbleä ja sitten viellä, ihme ja kumma, jaksoin pelata peräti kolome erää Afrikan tähteä. Sitten oli jo pelikiintiö täynnä. Sainhan minäkin kokea sitä ihanaa voitonhurmaa, kun pääsin kumapaisestakin pelistä voittaa.
Ihan kiva ja leppoisa ilta oli kaikin puolin. Päästiin me Miehen kanssa vähän pusuttelemaankin hih hih :) Sit piti jo päästä unille ja Mies läksi kotiin, kun minä olin vähä niinkuin "ulosheittäjänä"
Sit tuli hypättyä ylhäällä puolen yötä, kun tuli juotua glögitystä ja jouluteetä ja muitakin  vähän liikaa. Mutta mikä parhainta, en koskenut tippaakaan alkoholiin, hyvä minä :)
Yöllä ehdin nähä unta laivaristeilystä. Olihan melkoinen unimatka.
Nyt on sitten tosiaan jo sunnuntai ja kahvia on mukissa vielä joksinin aikaa.
Ei vielä tiijä, että mitä tänään tapahtuu. Serkkutyttönen nukkuu vielä tuolla olkkarissa, joten koitan olla hissun kissun vielä jonkin aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...