08 joulukuuta 2016

Joulukuun kahdeksas

Tänään olen kuunnellut jo kaksi eri luentoa enkeliseminaarista, avaudu naiseudellesi ja rahan manifestoinnista. Oli taas jotenkin vaikeaa istua koko luennot paikallaan. Tuntui työläältä, mutta sain pari taukoa mukaanluettuna kuunneltua ne luennot. Musta on koko hitsin viikon tuntunut siltä, että en saa nuista luennoista yhtään mitään irti, että ne on vain lämmintä puhetta puheesta, yhtä tyhjän kanssa. Sit mua taas itkettää. Hyvä alku tähänkin päivään.
Postilla olen käynyt ja tuli vain lehtipostia, ei mitään kivaa sieltäkään.
Vähän ehdin tuossa lukea myös kirjaakin, mutta jätin sen tauolle, kun aloin tekasta jotain syömistä. Eipä ollut pottuja, eikä makaroneja, joten se oli taaskin tehtävä pitsake, tällä kertaa soijarouhe-tonnikala-mifupitsa. Jätin päältä juuston veks, kun sekoitin täytteet keskenään sellaiseksi mössöksi, jonka vain viskasin pohjan päälle ja uuniin paistumaan. Sit tekasin myös taas pellilisen torttuviinereitä. En viitsinyt edes voidella niitä, vaan laitoin päälle vain omenakanelisosetta ja raesokerit niskaan ja tuossa uunin päällä ne odottavat pitsan valmistumista.
Tänään en siis lähde yhtikäs minnekään, vaikka yksi smart-paketti odottaa hakijaa, saa odottaa huomiseen, jolloin liikun taas kylille.
Tänään avasin Miehen tuomat kalenterit, joten sain kahdesta kalenterista syödä mussuttaa 16 pientä suklaapalaa. Ne ehkees hiukan helpotti tätä koko viikon jatkunutta pahaa fiilistä.
Joka aamu olen noussut huonolla tuulella, eikä mikään ole oikein palauttanut mun hyvää oloani. En tiijä, mistä tää johtuu. Toisaalta mulla oli suuretkin odotukset tän seminaariviikon suhteen, mutta sit kuitenkin kaikki luennot ovat olleet vain kaunista puhetta, ainakin mun mielestäni. Mutta näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...