24 joulukuuta 2016

Jouluaatto 2016

Huomenta vaan! Se on sitten herätty jo jouluaattoon.
Olen käynyt aamusuihkussa ja tässä juon aamukahvia, että saan itseni hereille. Pitää sitten hetken päästä käydä haukaamassa myös leipää ja syödä purkillinen rahkaa. Sillä pitääkin sitten jaksaa odottaa jouluruokaa.
Eilen iltapäivällä avasin jo itselleni saadut lahjat, niitä olikin 17 eri immeiseltä, kun oli bookcrossingin joululahjaryhmästä tulleita paketteja peräti pussillinen, sit oli serkkutyttösen lahja, tädin lahja ja tietty Miehen tuomat lahjat. Olipa siinä avaamista ja ihmettelemistä! Sain neljät pörrösukat, kolmet ittekudotut villasukat, käyttämättömiä postimerkkejäkin 13 kipaletta, ihanat valkoiset lapaset Mieheltä, keittiöpyyhkeitä vinon pinon ja käsipyyhkeitä myös, kaksi kirjaa, ruokavuoan ja sydän irtopohjavuoan, joulunamejakin ja kaikkia ihania juttuja, joita en nyt tässä jaksa erikseen luetella.
Tänään on edessä liikenteeseen lähtö, kun pitää mennä porukoille joulun viettoon. Sinne tulee toinen veli tänään lapsukaisten kanssa ja toinen v eli tulee sitten huomenna muksujen kanssa.
Tänään käymme haudoilla ja toivon mukaan ehdin myös nähdä kummitätini, että saisin antaa hälle pienen joulumuistamisen, tai sitten käyn hänen luoneen joskus joulun jäläkeen.
Edessä on siis pieni pakkaaminen, että saan tarvittavat jutskat mukaan ja lahjat myös. Mitään sen asian eteen en ole vielä tehnyt. Kohta, kohta.
Hyvää jouluaattoa jokaiselle!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...