08 marraskuuta 2016

Uuvuttava päivä

Tänään olen ollut enemmän, kuin väsynyt. Minnuu ärsyttää, kun en päivällä saanut nukuttua edes sitä vajaata tunteroista päiväunia.
Tänään mulla oli aamusta jutteluaika omahoitajalle ja sinnekään en ois jaksanut lähteä, mutta kävinpä kuitenkin. Oli uuvuttavaa kertoa tunnin verran kuulumisia ja viimeisimpiä tapahtumia. Onneksi en alkanut parkumaan siellä vastaanotolla, vaikka piti kertoa ikäviäkin asioita. Ihan kivasti se tapaaminen meni ja seuraava kerta onkin vasta ensi kuussa. No, on mulla se lääkärin vastaanotto vielä loppukuukaudelle. Välillä oikein pitää miettiä, että miksi minä käyn tuolla mielenterveystoimistolla haastelemassa. Hyvin pärjäisin ilman sitäkin. No, aika näyttää, kuinka pitkään siellä jatkan käymistä.
Tänään olen kutonut sen neljännenkin sukkasen odottamaan jo loppukavennuksia. Tänään niitä en tee, koitan nyt pysytellä vähän erossa kutimista, että sormat saavat lepuutusaikaa. Pitäs vain jaksaa jumpata sormia, että vertyvät kutomisurakan jälkeen.
Mun elämä on niin tylsää, että mitään ei tapahdu.
Huomenna on käytävä hakemassa tänään tullut smart-paketti, tuli luuriin ilmoitus ja samalla on käytävä kaupallakin. vaikka just nyt ei mikään kiinnosta. Ärsyttää lähteä huomenna liikenteeseen. tänäänkin skippasin kaupassa käynnin ihan tarkoituksella. No, jos aamusella ois parempi olotila, kuin justaan nyt. Väsyttää, uuvuttaa, ärsyttää, potuttaa. Just nyt.

1 kommentti:

  1. Ihan samat fiilikset. Nyt on vapaapäivä ja periaatteessa omaa aikaa klo 13 asti, mutten siltikään jaksa keskittyä mihinkään omaan juttuun. Ensimmäiset 1,5h ravasin kaupoilla etsimässä lapsille talvikenkiä ja nyt murjotan koneella ja pyöritän peukaloitani, kun ei mihinkään jaksaisi ruveta, vaikka tekemistä olisi kyllä. Motivaatio puuttuu. Mikähän tässä arjessa nyt haraa vastaan...

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...