12 marraskuuta 2016

Täydellisen iltayön jäläkeen

Täällä minä juon aamusuhvetta. Takana on huikeat reilut viiden tunnin yöunet. Juu, rakas Mies kävi taasen ja vietettiin kyllä niin privaatin mukavasti ihanan, hauskan ikimuistoiset rehvit, että ei mitään määrää. Sai taas nauraa niin makeesti, että oikein sydäntä vieläkin lämmittää ja on hyvä mieli varmaan vielä pitkän aikaa.
Meille on tullut niin hyvä ja omanlaisensa huumori, että Voi Että, sanon minä. Minä olen niin perin juurin täydellisesti liiskaantunut ja rakastunut tähän ihanaan, ihanaan Mieheen <3
Tänään meinaan olla ihan vain kotosalla ja muistelle eilistä. Onneksi ei ole asiaa minnekään ja saa vain nauttia päivästä kotopuuhien merkeissä. Vähän pitäisi tietenkin kutoa nuita neljää lahjasukkasta ja sit pitäs koittaa lukea tuota Outi Pakkasen pokkaria Seuralainen, että saisin sen joskus luettua loppuun ja kirja pääsisi matkalleen. Sellaiset kuviot tälle päivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...