20 marraskuuta 2016

Sumuista sunnuntaita

Lumet ovatten saaneet kyytiä. Ei ole paljoa enää lunta pihassani ja muutoinkin on niin sumuisen hämärää, vaikka kello on pian yksitoista aamupäivällä.
Olen ollut koko viikonlopun yksin kotona. Kukaan ei ole käynyt, enkä minäkään ole käynyt missään.
Perjantaina iltasella skypetettiin serkkutyttösen kanssa, sit viesteiltiin Miehen kanssa bookissa ja laiteltiin toisillemme biisejä keskustelussa. Niitä tuli kuunneltua ja itkettyä. Siis oikein herkistelyilta silloin.
Yöt olen onneksi nukkunut hyvin, ei ole tarvinnut heräillä.
Eilen sain Miehelle joululahjasukkaset vihoin kudottua valmiiksi ja tänä aamuna ne sitten päättelin.
Nyt ois ihan vain muutamat sukkaset odottamassa paketointia, taitaa niitä pussillinen olla. Täällä minä toistan itseäni, mutta kerrottakoon vieläkin, että tänä jouluna en kyllä osta paljoa lahjoja, sukkaset pakettiin ja sillä selevä. Vähän ennen joulua käyn sitten vain namuset ostamassa paketteihin.
Tämän aamun saldona on jo kaksi virkattua sydäntä ja yksi virkattu rusetti. Oli ihan kivaa vaihtelua virkata välillä. Enskokeilu meni ihan mykkyräksi, mutta toinen jo onnistui ihan kivasti. Tosin piti virkkaajan käsikirjasta seurata, että miten mikäkin silmukka oikein virkattiin. Oli mukavaa ja aion tässä tänään virkata vielä lissääkin niitä sydämiä :)
Ihan hyvä olo mulla on, vaikkakin hiukan yksinäinen fiilis, kyllä se tästä taas vauhtiin pääsee, vaikka tuppaa itkettään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...