16 marraskuuta 2016

Kääretorttutunnelmissa

Sain justaan hetki sitten kääräistyä kääretortun valmiiksi, laitoin väliin kaupan mansikkahilloa ja koko paketin kaikessa komeudessaan jääkaappiin jäähtymään hetkeksi, ennen herkuttelua. Minä kuvittelin, että mulla on isossa kennossa vain muutama muna, mut siitä olinkin ottanut vain neljä, eli viiden munan kääretortun jälkeen kennoon jäi vielä kuusi munaa ja minä olen jo ostanut uuden kennon munia. No, tarvii vaikka huomenna keittää parit munat, ettei ne jää vanhaksi.
Aamusta kävin putsaan auton lumesta ja sain vietyä roskatkin samalla reissulla. Auton putsauksessa meni ihan kiva tovi ja ajattelinkin, että se saapi riittää lumitöistä tänään. En viitsinyt putsata lunta pihasta, vaan annan sen nyt tallaantua, kun ei enää nurmikkoakaan näjy pihassani.
Olen vain ollut kotosalla ja viettänyt yhden konneellisen pyykkipäivää. Ennen päikkäreitä sain pyykit sopivasti telineelle kuivumaan. Heräsin puoli kolomen jäläkeen ihanilta tunnin tupluureilta, teki kyllä hyvää, tälle rääkätylle sydämelle :) ja vielä parempaa on tulossa, kun hetken tovin jälkeen pääsen maistamaan kääretorttua. Näihin tunnelmiin, mutta kuvaa ei tule :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...