30 marraskuuta 2016

Joulumuorin puuhissa

Minä olen jo tämän koko loppu vuoden kutonut sukkia sukkien perrään. Nyt olen sitten viikonlopusta lähtien kutonut yhtä huivin tekelettä aina oikeaa-neuletta. Justaan eilen mittailin ja värkkäilin sitä, että johan ois aika vaihtaa loppulankaan, mutta jätin touhun tälle päivää.
Käväsin tuossa kylillä viemässä jo yhden puketin toisen crossaajan postilaatikkoon. Tuli jotenkin niin liikuttava olotila, kun salaa koitin käydä tipauttamassa paketin lootaan. Sitten kävin kylän kautta ja postittamassa kolome eri opusta matkalleen maailmalle. Sit käväsin siwassa ostamassa pienet ostokset. Ostin jo joulupostimerkit kortteja varten ja tietenkin pikkujouluja varten kaksi joulukalenteriarpaa, itselle ja Miehelle. Mies saapi valita niistä, jotte kumpaisenko ottaa sitten viikonloppuna.
Tässä olen jo kahvitilkan juonut ja pitäisi tosiaan taas jatkaa kutomista, että joulumuorin puuhissa sitä saapi jo olla. En käynyt tänään kirjakaupassa, vaan skippasin sen myöhempää varten. Huomenissa on edessä laskujen makselu ja kirjoittajaseuran tapaaminen. Nyt kutomishommiin. Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...